blog

Het bevorderen van therapietrouw kan voor iedereen leuk zijn

Het bevorderen van therapietrouw kan voor iedereen leuk zijn

Apotheken moeten zoeken naar rapportagetools die realtime toegang bieden tot klantprofielen en aanwezigheid tot trends in de loop van de tijd. Aanbevelen bijvoorbeeld heeft Health een patiëntbetrokkenheidscentrum, dat met een paar klikken patiënten kan identificeren die niet-insulinediabetes, hypertensie (RASA) en cholesterol (statines) (statines) gebruiken die niet hechtend zijn voor hun huidige therapie.

De sleutel is het implementeren van tools en of processen om drogisterijen in staat te stellen zich beter te richten op patiënten die de meeste zorg nodig hebben. Inzicht in de verschillende therapietools die direct beschikbaar zijn en hoe deze worden geplaatst om te voldoen aan de voorkeuren van een particuliere patiënt, kan een meetbare invloed hebben op de therapietrouw. Sommige klanten kunnen een nieuwe app voor hun smartphone omarmen, terwijl anderen misschien een gemakkelijk dagelijkse tabletbox vinden om precies goed te zijn.

Het is niet één maat die past, dus het stellen van een paar vragen over keuzes is een goed idee voordat je een oplossingssuggestie doet; en het opvolgen en aanpassen van de cursus kan nodig zijn om het goed te krijgen. In toenemende mate nemen klanten de controle over hun eigen resultaten en kijken ze naar tools voor het beheren van hun gezondheidszorg.

Community drogisterijen zijn drukke activiteiten. Op elk willekeurig moment belt een telefoon, de fax loopt en de lijn aan de balie groeit. Tijd vinden om met patiënten te praten over hun medicijnen en het uitvoeren van medicatie -evaluaties, zoals formeel medicatietherapiebeheer (MTM), kan een echte uitdaging zijn.

Niet bekende feitelijke uitspraken over inzichten in medicatie -therapietrouw

Extreem effectieve apothekers beheren hun workflow door zich voor te bereiden op inkomende vullingen voor recept in plaats van te reageren op het volgende script in de lijn. Voorbereiding stelt een organisatie ook in staat om personeel en voorraad op de juiste maat te hebben, samen met de tijd voor afspraken. In tegenstelling tot het bekijken van het kantoor van een arts, onthullen individuen in de drogisterij wanneer het voor hen handig is.

Coördineer alle medicatie -vullingen voor patiënten om op hetzelfde moment maandelijks op te pakken. Dit zorgt ervoor dat een gebrek aan stoornissen in behandelingen en biedt een betere algehele ervaring voor patiënten die niet meer wandelen met ontbrekende scripts of gedeeltelijke vullingen. Medicatiesynchronisatie helpt ook bij tijdbeheer en het produceren van meer kansen op MTM’s en counseling.

Zodra het volume meer voorzien is, kunnen drogisterijen personeel en bestelvoorraad effectiever ordenen. De samenvattingen van MTM Procedure en Comprehensive Medication Review (CMR) staan ​​meer individuele gesprekken met klanten toe en zal helpen bij het onthullen van nalevingsproblemen. Het onderwijs dat bij deze beoordelingen wordt geleverd, verbetert niet alleen de gezondheid en het welzijn van een patiënt, maar leidt ook tot een verhoogd op recept volume en diensten.

Een stijging van de scores met sterrenkwaliteit is een methode die een drogisterij kan bepalen hun invloed op de therapietrouw van de patiëntmedicatie. Hoewel het geen realtime indicator is, zijn sterbeoordelingen zeker een goede stap van apotheekefficiëntie en de naleving van patiënten. Inloggen op volgtools minimaal zodra een maand een maand om de efficiëntie te controleren en patronen met tijd te zien, biedt extra aanwezigheid.

De slimme truc van hoe u de medische reiskleist van uw gezin kunt maken die niemand besprak

Buurtapotheken ontdekken zich vaak overspoeld met dagelijkse taken; Meer https://pillen-pharm.com/kopen-symmetrel-online/ over het produceren van cruciale patiëntinteracties in “Tijd voor zorg.”1. Jimmy, B.; Jose, J. (2011). Klantmedicatie therapietrouw: maatregelen in de dagelijkse praktijk. Verkregen op 9 november 2016, van Oman Medical Journal, pp. 155-pp. 159. 2. Tarn, D., Paterniti, D., Kravitz, r., Erfgoed, j., HONGHU, L., Sue, K., Wenger, s.

Ontvangen op 15 november 2016, van Patientient Education and Therapy, https: // www. NCBI.NLM. NIH.GOV/ PMC/ artikelen/ PMC2582184/ 3. Vijfsterrenkwaliteitssysteem. (2016, 26 oktober). Hersteld op 9 november 2016, van Centers for Medicare & Medicaid -providers, https: // www. cms.GOV/Medicare/Provider-Enrollment-and-Certification/Certification en Complianc/FSQRS. HTML.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *